برگزاری کارگاه آموزشی طراحی مدل کسب و کار

بازدید از مرکز فناوری و نوآوری سینتک دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
آبان ۲۴, ۱۳۹۵
کارگاه دوشاخه ی فکرتو بزن به تریز!!
دی ۴, ۱۳۹۵

کارگاه آموزشی طراحی مدل کسب و کار به مدت ۸ ساعت در روزهای شنبه و یکشنبه (مورخ ۲۷ و ۲۸/۶/۱۳۹۵) در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذاییreport-workshop-job-0
 برگزار شد.

برای ارائه یک ایده نوآورانه به بازار، به ابزارهایی نیاز است تا تمهیدات لازم برای دست زدن به نوآوری اندیشیده شود. در این دوره، مفهوم مدل کسب و کار بیان شده و نحوه کار با ابزارهای رسم مدل کسب و کار و نیز طراحی مدل کسب و کار آموزش داده می شود. همچنین در زمینه ارائه ابزار‌ها و چارچوب‌هایی که به کاهش ریسک ارائه محصول جدید کمک کرده و با استفاده از آن‌ها می‌توان منشاءهای رقابت را پیش‌بینی کرد آموزش هایی داده می شود.

در این کارگاه ۱۵ نفر از اعضای هیئت علمی رشته های علوم و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی (مقطع دکترا) شرکت کردند. برگزاری این کارگاه سبب آشنایی شرکت کنندگان با:

  • جایگاه و اهمیت مدل کسب و کار (Business Plan)
  • تعریف مدل کسب و کار
  • مقایسه مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، مطالعه فرصت و مطالعه امکان سنجی
  • تکنیک ها و ابزارهای خلق مدل کسب و کار
  • تست مدل کسب و کار پیش از راه اندازی کسب و کار
  • ارزیابی و سنجش درستی فرضیات در مدل کسب و کار

 

report-workshop-job-1

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *