مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و سامانه حمایت از بیماران متابولیک (حامی) با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد

بازدید از پارک فناوری پردیس
فروردین ۲۱, ۱۳۹۶
بازدید دانشجویان دانشکده فنی حرفه ای ولیعصر (عج) از مرکز رشد و نوآوری انستیتو
اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۶

سامانه حامی و همچنین مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور و فعالان بخش صنایع غذایی کشور امروز ۲ اردیبهشت ماه در محل این انستیتو افتتاح شد.

دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه مراسم معرفی و افتتاح سامانه حامی (حمایت از بیماران متابولیک) گفت: این سامانه برای بیمارانی است که نمی توانند از سبدغذایی معمولی استفاده کنند چون آنزیم های خاصی در بدن آنان وجود ندارد و بیماران با ثبت نام در این سامانه احتیاجاتشان توسط پست به در منزلشان ارسال شود.

دکتر هاشمی ضمن قدردانی از سازمان غذا و دارو و شرکتهای تولیدکننده در راه اندازی این سامانه در کشور و ارایه خدمات لازم برای این بیماران گفت: تا کنون ۱۰ هزار خانواده تحت پوشش این سامانه قرار گرفته‌اند و لذا نگرانی تامین دارو و غذا برای این خانواده‌ها رفع شده است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه زمانی همه غذاهای بیماران متابولیک، خارجی بود، افزود: امروز شرکت‌های مسئول از نظر انسانی که البته برایشان صرفه اقتصادی هم ندارد،  این غذاها را تولید می‌کنند که اقدامشان قابل تقدیر است.

دکتر هاشمی گفت::  امروز شاهد بودیم که پدری که سه فرزند مبتلا به بیماری‌های متابولیک داشت، می‌گفت به دلیل نبود چنین خدماتی در گذشته، یکی از فرزندانش را از دست داده است و البته در حال حاضر دو فرزند دیگرش نه تنها سالم هستند بلکه مانند یک فرد عادی زندگی می‌کنند.

وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی درباره مطالبه خانواده‌های بیماران متابولیک مبنی بر خاص شدن این بیماری‌ها گفت: طبق بررسی‌هایی که انجام داده‌ایماکنون نزدیک به ۴۰ بیماری وجود دارند که می‌توانند تعریف بیماری خاص را داشته باشند و برای خاص تلقی شدن این بیماری ها اولا باید دولت این موضوع را بررسی و اعتباراتش را مشخص کند و در نهایت مجلس آن را به تصویب برساند.

دکتر هدایت حسینی رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور نیز اعلام نمود: در راستای اجرایی شدن سیاست های کلان نظام سلامت و تحقق شعار سال اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و اشتغال در حوزه صنایع غذایی که یکی از ارکان اصلی صنایع تولیدی کشور هستند مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت بمنظور فراهم نمودن زمینه توسعه اقتصاد دانش بنیان در صنایع غذایی کشور و حمایت فناورانه از ایده های نوآورانه در زمینه تولید غذای سالم راه اندازی شده است.

دکتر هدایت حسینی افزود در حال حاضر تعداد ۱۲ شرکت مرتبط با فعالیت های صنایع غذایی و یک مرکز حمایت از ایده های فناورانه دانشجویان تحت عنوان شتاب دهنده دانشجویی مکسان جهت فراهم آوردن امکانات لازم برای فعایت های نوآورانه و دانش بنیان و مرتبط با علم روز و صنایع غذایی و بمنظور همکاری بیشتر بین صنعت و دانشگاه در توسعه تولید محصولات غذایی سلامت محور در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور مستقر شده اند.

وی گفت: با عنایت به مجاورت این مرکز رشد و نوآوری با مجتمع پایلوت پلنت تولید آزمایشی و همچنینآزمایشگاههای مجهز کنترل کیفی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی امکان اجرایی شدن تولید محصولات دانش بنیان و کنترل کیفیت محصولات سلامت محور از مرحله طراحی علمی و فنی تا تولید و کنترل کیفیت آن در راستای حمایت از تولید و توسعه اشتغال در صنایع غذایی فراهم شده است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *