کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان

هسته فناور سلامت آزمونان فرا علمی
تیر ۲۴, ۱۳۹۸

نام هسته فناور/شرکت: کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان

مدیر هسته فناور/شرکت: دکتر علیرضا کریمی

 

پروژه های تعریف شده:

ایجاد تعامل بین حوزه های مرتبط به منظور ارتقاء کیفیت زنجیره گندم، آرد و نان و فرآورده های آردی کشور

 

 

کانون های هماهنگی دانش ،صنعت وبازار به عنوان یک نهاد غیردولتی به منظور ایجاد هماهنگی مناسب بین تشکل های غیر دولتی و  نیز بین بخش دولتی و غیر دولتی با هدف ارتقا جایگاه و افزایش تاثیر گذاری بخش خصوصی کشور در اقتصاد ملی و جهانی متناسب با ز مینه های فعالیت کانون تشکیل می گردد .بستر سازی مناسب جهت تعاملا ت دو سویه متقابل بین مراکز علمی ، پژوهشی و فناوری و صنعت ، توانمند سازی کسب وکار، فرهنگ سازی ،آموزش وافزایش هم گرایی، هماهنگی وهم افزایی بین عناصر تاثیر گذار درتوسعه اقتصاد دانش بنیان درسطح کشور نیز از دیگر اهداف تشکیل کانون های دانش ،صنعت و بازار می باشند .برنامه های ارتقای کیفیت نان به عنوان ماده غذایی عمده مورد مصرف جامعه همواره مورد توجه فعالان این حوزه بوده است .علیرغم تمامی اقداماتی که دراین خصوص تاکنون انجام و یا درحال انجام است ضرورت تاسیس تشکلی با عنوان کانون هماهنگی دانش،صنعت وبازار زنجیره گندم ،آرد و نان به منظور همگرایی بیشتر جهت تحقق اهداف یاد شده مورد توافق فعالان این حوزه بود . کانون هماهنگی دانش،صنعت وبازار زنجیره گندم ،آرد و نان زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ریاست دکتر علیرضا کریمی وثیق در سال ۹۵ تاسیس گردید . دراین کانون تلاش شده است تا همه فعالان این حوزه اعم از تولیدکنندگان نان سنتی و صنعتی ، آردسازان انجمن های مرتبط و دستگاه های دولتی ماننند انستیتوتحقیقات تغذیه ای ومرکز پژوهش های غلات حضور داشته باشند تا از حداکثر توانمندی های موجود جهت ارتقای وضعیت سلامت و بهداشت نان به عنوان محصول نهایی و بهبود شرایط کسب و کار در زنجیره گندم ، آرد و نان استفاده شود .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *