سمینار یک روزه نوآوری طعمی در صنعت لبنیات و اهمیت ارزیابی حسی در توسعه محصول

برگزاری همایش هفته پژوهش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آذر ۹۶
دی ۱۷, ۱۳۹۶
دومین کنگره نوآوری و فناوری سلامت
دی ۲۰, ۱۳۹۶

سمینار یک روزه نوآوری طعمی در صنعت لبنیات و اهمیت ارزیابی حسی در توسعه محصول

 

 مکان: تهران میدان صنعت ، بلوار فرهزادی ، خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی ) پلاک ۷ انستیتو ودانشکده علوم تغیه 

زمان :چهارشنبه ۲۷ دیماه ۱۳۹۶ ساعت ۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *