فریور ایرانیان
تیر ۲۴, ۱۳۹۸
شرکت صنعتی پژوهشی غذای سالم
تیر ۲۴, ۱۳۹۸

نام هسته فناور /شرکت :شرکت توسعه سلامت طعام ایرانیان

مدیرشرکت: محمد حسین باقری

 

پروژ ه های تعریف شده :

اسنک جایگزین وعده صبحانه

 

 

شرکت توسعه سلامت طعام ایرانیان (ناتی جویnutty joy) توسط متخصصین تغذیه و داروسازی وبا بهرمندی از علم روز صنایع غذایی وهمچنین با استفاده از بهترین مواد اولیه از کمپانی های معتبر اقدام به تولید انواع محصولات غذایی ورزشی با نام تجاری nutty joy نموده است.شروع فعالیت این شرکت در مرکز رشدو نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذلیی کشور در سال ۱۳۹۵بوده است ومحصولات این شرکت مورد تایید شورای ارزیاب این مرکز، متشکل از اساتید تغذیه و صنایع غذایی رسیده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *