شرکت توسعه سلامت طعام ایرانیان
تیر ۲۴, ۱۳۹۸
هسته فناور دانش گسترسلامت
تیر ۲۴, ۱۳۹۸

نام شرکت/هسته فناور: شرکت صنعتی پژوهشی غذای سالم

مدیر شرکت: مهندس میکائیل موسوی

 

 

 

 

هسته فناور صنعتی و پژوهشی غذای سالم  در سال ۱۳۹۶ توسط دانشجویان دکتری علوم و صنایع غذایی و تغذیه در  مرکز رشد و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه­­ای و  صنایع غذایی کشور شکل گرفت و از اوایل سال ۱۳۹۷ به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز نمود. با توجه به مصرف بی رویه قند، چربی و نمک در بین مردم و به دنبال آن خطر ابتلا به چاقی، بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت و غیره افزایش می­یابد. در نتیجه کاهش مصرف قند، چربی و نمک در مواد غذایی یا جایگزینی آن با ترکیباتی که مضرات این ترکیبات را نداشته باشد توجه مصرف­کنندگان و صنایع مختلف را به خود جلب کرده است. بنابراین مجموعه به وجود آمده در راستای توسعه و تولید محصولات رژیمی و فراسودمند تأسیس گردید تا با توجه به نیاز مصرف­کنندگان اقدام به تولید محصولات رژیمی مختلف در صنعت­های مختلف غذا بکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *